No Results

  Astazi pe STIRI MEDICALE

  UK News & Perspectives View All

  View All

  Featured News & Perspectives

  • Alert
   Un tanar medic spera sa infrunte status quo-ul la Congres

   Pe 3 martie a acestui an, Bryant Cameron Webb, MD, JD, a castigat doua treimi din voturi in cursa primara democratica din Virginia. In noiembrie, va concura impotriva republicanului Bob Good pentru a reprezenta al cincilea district al statului. Daca va reusi, va deveni primul medic negru ales vreodata pentru un loc in Congres.

   Tulburarile politice si sociale din Statele Unite din ultimele luni au dus la milioane de oameni care au devenit mai proactiv : de la Arene sportive catre salile Congresului , strigatul de raliu al Black Lives Matter a rasunat ca niciodata dupa uciderea lui George Floyd si Breonna Taylor in mainile fortelor de ordine. Webb, internist practicant si profesor la Facultatea de Medicina a Universitatii din Virginia, este printre multi medici care se alatura cauzei. Daca este ales, spera sa aduca o perspectiva unica asupra Washingtonului si sa pledeze pentru echitatea rasiala pentru a ajuta la combaterea politicilor rasiste sistemice care duc la disparitati de sanatate.

   „Pentru mine, ca profesor la UVA atat in stiintele sanatatii publice, cat si in medicina, am multe de adus in acest moment”, a comentat el, „expertiza reala pe probleme care sunt esentiale pentru natiune. Dincolo de pasiunea mea pentru sanatate si sanatate, am o pasiune pentru dreptate. "

   Webb crede, de asemenea, ca a servi in Congres este o modalitate de a-si ajuta pacientii. „Echilibrez activitatea de ingrijire directa a pacientului si de sustinere a pacientilor in diferite spatii”, a spus nativul judetului Spotsylvania. „Lucrul in Congres este sustinerea pacientului pentru mine. Acesta este locul in care pot fi cel mai bine folosit pentru oamenii pe care ii ingrijesc. Este diferit de ingrijirea directa a pacientului. Am nevoie este in Congres. "

   Webb nu a mai avut o functie aleasa pana acum si vrea sa fie ales intr-un district care a votat pentru presedintele Trump in alegerile trecute. Stie ca urmeaza provocari.

   O apelare

   Domeniul medicinei a solicitat Webb la o varsta frageda. El il recunoaste pe medicul sau de familie, un barbat negru, pentru ca l-a inspirat. "Cu sase copii in familia noastra, l-am vazut pe doctor frecvent. Dr. Yarboro era un tanar negru la doar cativa ani din rezidenta. Mama mea avea o incredere suprema in el si el ne-a facut sa ne simtim in largul nostru. Asa ca am vrut sa fiu medic de cand aveam 5 sau 6 ani. "

   Webb a obtinut o diploma de licenta de la Universitatea din Virginia in 2005. A urmat facultatea de medicina la Wake Forest in anul urmator. Dupa al treilea an de pregatire medicala, a luat in considerare o alta chemare: si-a luat timp liber pentru a urma facultatea de drept. S-a inscris la Facultatea de Drept a Universitatii Loyola din Chicago si si-a obtinut doctoratul in jurisprudenta in 2012.

   Mutarea poate parea o intorsatura neasteptata. Dar Webb simte ca licenta in drept isi imbunatateste munca. „Cred ca este pentru ca sunt atat de imbibat de resursele legale pe care oamenii le au nevoie pentru a naviga. Cred ca sunt in masura sa ofer o ingrijire mai buna .... Este un complement si util pentru mine profesional, fie ca este vorba de o lupta cu o companie de asigurari. sau cu o companie de prescriptie medicala. "

   Bryant Cameron Webb, MD, JD

   Dupa facultatea de drept, Webb si-a terminat pregatirea medicala la Wake Forest si s-a mutat spre nord, unde a absolvit o resedinta de medicina interna la New York – Presbyterian Hospital. Apoi a venit inca o intorsatura in cariera neconventionala a lui Webb: in 2016, a fost ales de presedintele Obama ca membru al Casei Albe. El a petrecut urmatorii 2 ani la Washington, unde a lucrat la Task Force fratele meu Keeper al lui Obama, o initiativa care abordeaza goluri de oportunitate cu care se confrunta baietii si tinerii de culoare.

   Adeze Enekwechi, MD, presedinte al Impaq LLC si profesor asociat la Scoala de Sanatate Publica a Universitatii George Washington, a lucrat cu Webb la Casa Alba. „Acesta este locul in care va avea cel mai mare impact. Vorbim si scriem despre echitatea in sanatate inca de pe vremea noastra [acolo]. Nu toata lumea poate vorbi aceasta limba. Fiind un barbat afro-american, medic si avocat, poate ajuta cu adevarat stimuleaza schimbarea fiind persoana potrivita la masa. "

   De ce aici? De ce acum?

   Webb vede pacienti intre 2 si 3 zile pe saptamana in saptamani alternative si cunoaste bine ingrijorarile oamenilor care se lupta cu sanatatea. Acum este gata sa aiba acele conversatii pe o platforma mai mare. "In calitate de medic negru, este vorba de a aduce mentalitatea vindecatorului la aceste probleme. Nu este vorba doar de a merge acolo pentru a infrunta oamenii sau de a adauga la natura divizorie din Congres. Recunoasteti ca problemele exista si apoi punte in miscare", a spus el. in speranta ca diviziunile dintre partide pot fi un catalizator pentru vindecare.

   Carla Boutin-Foster, MD, decan asociat, Office of Diversity Education and Research la Universitatea de Stat din New York Downstate Health Sciences University , a mentorizat-o pe Webb din 2013. Cu acreditarile, increderea si persistenta sa, crede ea, el va fi un mare reprezentant al comunitatii medicale din DC. "Ai nevoie de cineva care sa respecte Constitutia. Cand trebuie elaborata politica, ai nevoie de un vindecator, de cineva care sa inteleaga stiinta vaccinurilor. Cam este ingrijit de Cam. Este ceva ce traieste si practica de ani de zile."

   Uciderea lui George Floyd si rascoala care a urmat au deschis dialogul despre inegalitatea rasiala in America. Asistenta medicala nu este imuna la prejudecati rasiale, iar efectele sunt placute. Un sondaj realizat de Centrul Larry A. Green, in colaborare cu Colaborativul de asistenta primara si cea de-a treia conversatie, a constatat ca mai mult de 40% dintre medici spun ca disparitia lui Floyd a devenit un subiect de ingrijorare in randul pacientilor de toate categoriile demografice.

   Cand vine vorba de rasism, Webb intelege ca joaca un rol critic in avansarea Americii. „Avem atatea voci puternice si importante in cel mai inalt nivel al legislatiei. Trebuie sa le folosim pentru a elimina nedreptatile din societatea noastra, ca in cazul Breonna Taylor. Trebuie sa facem acest lucru pentru ca asa sunteti realizeaza visul american ", a spus el.

   Determinatorii sociali ai sanatatii - sau „ riscul codului postal ” - s-a dovedit ca influenteaza rezultatele sanatatii, inca cativa medici afiseaza ecranul pentru acestia in timpul vizitelor la pacienti. Pentru Webb, discutarea unor lucruri precum securitatea locuintelor si violenta interpersonala sunt esentiale pentru acordarea ingrijirii.

   Unul dintre cei mai mari sustinatori ai lui Webb este sotia sa de 11 ani, Leigh Ann Webb, MD, MBA , medic de urgenta la UVA si profesor asistent de medicina de urgenta la Scoala de Medicina. „Este un lider eficient si un constructor de consens”, a spus ea despre sotul ei, cu care are doi copii. "A existat intotdeauna ceva foarte unic si special la el si la modul in care angajeaza lumea. Avem nevoie de oameni mai atenti si mai inteligenti ca el pentru a ne ajuta tara sa avanseze."

   In plus fata de a fi directorul politicii si echitatii in domeniul sanatatii la Scoala de Medicina UVA, in aceasta toamna, Webb intentioneaza sa predea un curs la UVA centrat in jurul factorilor determinanti sociali ai sanatatii numit Place Matters. „Accentul se pune pe intelegerea modului in care educatia, locuinta si insecuritatea alimentara se reunesc pentru a provoca boli”, a spus el. „Sanatatea nu se intampla in spitale si clinici. Se intampla in comunitate.”

   Alegerile generale vor avea loc marti, 3 noiembrie.

  Cele mai recente stiri Vizualizati totul

  Vizualizați totul

  Perspective Vizualizati totul

  Business of Medicine View All

  Vizualizați totul

  Conferințe Afisati toate

  Afisati toate

  Cazuri si teste Vizualizati totul

  Vizualizati totul